Middel Voorstelling

Middel voorstelling

Ik wilde niets zeggen maar mijn mond praatte zich voorbij

Deze voorstelling is een versimpelde versie van mijn grote voorstelling. In deze vorm is de voorstelling makkelijker te boeken en komen toch alle elementen er in voor.

De camera, beamer, 2 schermen, overheadprojector, muziek op band en met decor. Ik speel de voorstelling solo (zonder assistenten) en start zelf de muziek. De duur is 35 min. De cello er live bij is natuurlijk altijd een optie!

Zie voor de verdere omschrijving ook grote voorstelling.

 

Met handgeschreven teksten en kenmerkende illustraties en projecties komen de verhalen tot leven. Een intieme voorstelling die zowel visueel als auditief prikkelt.

Recensie:

Eindhovens Dagblad: ‘Designtheater’

Geschikt voor kleine theaters, festivals, privé en evenementen

WIL JE OOK EEN middel Voorstelling?
BEL of mail MIJ!


06-24250962 OF POST@IKBENCHANTALVANHEESWIJK.NL


Ik denk graag met je mee!

Studio De Bakkerij

In Studio De Bakkerij was najaar 2014 een expositie van mijn tekeningen te zien onder de naam Humor achter glas. Op de openingsavond speelde ik er de (middelgrote) voorstelling: Schrijfsels uit eigen hoofd, ter opening van het nieuwe theaterseizoen. Hier kun je zien hoe het was bij de opening (met dank aan Rolf Versteegh). En hier de online aankondigingen.

Straffe Madammen en Makke Mannen

Tijdens de Dutch Design Week, op 16 en 17 oktober 2014, speelde ik twee voorstellingen Schrijfsels uit eigen hoofd in theater Straffe Madammen en Makke Mannen in Eindhoven. ‘Designtheater’ noemde het Eindhovens Dagblad het.

foto links: Rien Valk

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!