Wie je bent

Wie je bent

Wie je bent

Wie je bent is een project waarin ik iemand in 3 minuten portretteer. 

Hoe het werkt: ter plekke wordt er een kiekje geschoten van de gasten of bezoekers, deze worden direct uitgeprint op stickervel en dient als onderlegger voor de visuele impressie. Door middel van een korte ontmoeting aan mijn tekentafel voeg ik een klein tekstje toe, bepaal ik instinctief de kleur en de omgeving. Zo ontstaat er een snel en persoonlijk portret met een quote in mijn handschrift

Het biedt een unieke personificatie van gasten, deelnemers, bezoekers of personeel. Voor een bijzondere bijdrage aan je opening, kick-off, studiedag of ander evenement.

Het hele proces is visueel attractief, dus voor grotere groepen is er een optie om het poses op een groot scherm te tonen. Zo kan iedereen, ook de niet deelnemers of wachtende ook het maakproces volgen.

De gasten krijgen het kunstwerk, eventueel voorzien van passe partout, later thuisgestuurd; of het wordt aangeboden aan een afdeling, of aan een jubilaris, vertrekkende collega, etc. Al naar gelang de gelegenheid.

Zie voor bruiloften en feesten ook Wat jij wenst.

Wil je ook een Wie je bent, Wat je wenst of Wat je zegt op je evenement? Bel mij!
06-24250962 of post@ikbenchantalvanheeswijk.nl

Zij vonden het:

‘Dit levert een bijzondere, feestelijke bijdrage aan een opening, kick-off, studiedag of ander evenement.’

‘Het biedt een unieke personificatie van gasten, deelnemers, bezoekers of personeel.’

‘Ik wil hem graag hebben!’ zegt een bezoeker.

 

Schipper Bosch

Feest 25 jaar Schipper Bosch

Schipper Bosch uit Amersfoort bestaat 25 jaar en dat werd juni 2015 gevierd met een groots feest. Ik portretteerde alle gasten met Wie je bent en deed nog een aantal andere leuke dingen. Het was een goed feest!

 

Foto’s links: Schipper Bosch

In een mooie doos

De resultaten van Wie je bent kunnen eventueel worden aangeboden in een mooie, feestelijke box of doos. Met of zonder strik.

 

 

Nieuwjaarsreceptie

Rotterdam Noord

In januari 2014 was ik met mijn mobiele Wie je bent-studio op de nieuwjaarsreceptie van de Deelgemeente Rotterdam Noord. Locatie: Diergaarde Blijdorp. De gasten: bewoners van Rotterdam Noord. Na afloop kregen de gasten de kunstwerken thuisgestuurd, een presentje van de gemeente dat zeer gewaardeerd werd.

Foto’s: Johannes Odé

Kikx Development Breda

Als onderdeel van de opening van Spring Breda heb ik in 2012 bezoekers van deze opening geportretteerd. Ik maakte portretten van bewoners en ondernemers uit de wijk ‘Spring’ in Breda.

 

 

Videoverslag

Video: Wie je bent, voorbeeld van een portret in 3 minuten!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!