Woorden van papier – boek

Woorden van papier

Woorden van Papier

Woorden van Papier is de naam van mijn tweede boek, dat voorjaar 2021 uitkomt! Op dit moment wordt al mijn werk gefotografeerd door Hester Blankestijn en wordt er druk gewerkt aan lay-out, colofon, QR-codes, etc. Wat je hiernaast ziet is een dummy:-)

Woorden van Papier is ook de naam van de voorstelling, die zomer 2016 op Theaterfestival Boulevard in premiere ging. Omdat veel schrijfsels in eerste instantie voor deze voorstelling zijn gemaakt heeft het boek dezelfde naam gekregen. Onderaan deze pagina kun je een fragment van de voorstelling zien.

Boek alvast bestellen?

Je kunt alvast een exemplaar van het boek Woorden van Papier bestellen, dan komt ‘ie straks vers van de drukker in je brievenbus!

Stuur me een mailtje met het aantal exemplaren dat je wilt bestellen en je adres: post@ikbenchantalvanheeswijk.nl Het boekje kost € 30,-

Het maken & uitgeven van Woorden van Papier is mogelijk na een crowdfundingscampagne op Voordekunst! Bedacht en uitgevoerd door Bart Buijze! Met veel dank aan alle donateurs en Bart. ‘Durf jij blind een boek te kopen?’ was een van de vragen aan het publiek. Meer dan honderd mensen durfden dat.

Video

Impressie Woorden van Papier op Theaterfestival Boulevard.

Gefilmd op Theaterfestival Boulevard, Den Bosch, 2015.
Camera: Rolf Versteegh.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!