Cursus Dyslexie

Het creatieve brein

Cursus Dyslexie

Sinds najaar ’22 geef ik cursussen dyslexie op het atelier. In twee avonden laat ik cursisten kennismaken met de positieve kanten van dyslexie en de kracht van het creatieve brein. Dat het dyslectische brein anders werkt is bij de meesten wel bekend, maar dat dit ook voordelen heeft is nieuw:-)

Via verschillende opdrachten proberen we de linker hersenhelft even rust te geven en de rechter aan het werk te zetten, zodat je leert je andere, creatieve, hersenhelft te activeren en dit ook toe kunt passen in je dagelijks leven.

Wil je met je team twee sessies komen doen op mijn atelier? Dan spreek ik graag twee data met jullie af! Kosten € 65,- pp (inclusief boek Creatief Denken).

06-24250962 of post@ikbenchantalvanheeswijk.nl

Wees welkom op mijn atelier waar we praten en kijken, bouwen en laten, in twee avonden, waarbij de volgende onderwerpen aan bod komen:

Anders kijken, het nut van treuzelen, op een andere manier tot oplossingen komen, hoe niet teveel te leren, de kracht van spelen, horizontaal groeien, ‘appeltaart’, schrijven zonder goede reden, zijn én brein, de inspiratiestok en ‘een portret zonder gezicht’. Vanuit de kracht van een differentieel brein neem ik je mee in 2 creatieve avonden.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!