ik ben

ik ben

Welkom in mijn wereld

Ik ben Chantal van Heeswijk, beeldend vormgever

Zonder aanwijsbare reden komen er ideeën … Mijn handen worden aan het werk gezet en er ontstaat een eigen werkelijkheid. Ik moet ze goed in de gaten houden want als de ideeën beginnen te groeien, groeien ze vaak sneller dan dat ik ze bij kan houden. Van het ene idee komt een andere associatie… dan weer 2-, en dan weer 3-dimensionaal. Op dit moment hangen mijn keramische beelden aan de muur en lopen tekeningen door elkaar heen.

Gelukkig blijft mijn handschrift herkenbaar en zijn materiaalgebruik, tactiliteit, emotie en een dosis humor, de vaste elementen in het werk. Mijn werk ontstaat terwijl mijn handen de vertaling maken van wat mijn ogen beleven. Ik geef ze de ruimte zodat er een eigen taal ontstaat, een herkenbare beeldtaal, een nieuwe werkelijkheid. Hopelijk verrijkt mijn werk ook jouw werkelijkheid.

Met mij kun je alle kanten op

Ik kan een voorstelling (groot, middel, klein) geven in je theater, een interactieve installatie maken voor je festival, Wie je bent doen op je receptie, feest of bruiloft of een workshop creatief denken geven in je organisatie of bedrijf.

Mijn vrije werk (keramiek, tekeningen, schrijfsels, zeefdrukken) is op aanvraag te koop, ik exposeer regelmatig en ik geef les aan de Design Academie Eindhoven.

foto: Rene Castelijn

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!