ik ben

ik ben

Welkom in mijn wereld

Ik ben Chantal van Heeswijk, beeldend vormgever

Zonder aanwijsbare reden komen er ideeën … Mijn handen worden aan het werk gezet en er ontstaat een eigen werkelijkheid. Ik moet ze goed in de gaten houden want als de ideeën beginnen te groeien, groeien ze vaak sneller dan dat ik ze bij kan houden. Disciplines lopen door elkaar, ik ben zowel schrijver als theatermaker als beeldend vormgever.

Gelukkig blijft mijn handschrift herkenbaar en zijn materiaalgebruik, tactiliteit, emotie en een dosis humor, de vaste elementen in het werk. Mijn werk ontstaat terwijl mijn handen de vertaling maken van wat mijn ogen beleven. Ik geef ze de ruimte zodat er een eigen taal ontstaat, een herkenbare beeldtaal, een nieuwe werkelijkheid. Hopelijk verrijkt mijn werk ook jouw werkelijkheid.

Wat ik voor je betekenen

Ik kan workshops geven bij jou op school, in je bibliotheek of museum. Ik kan een voorstelling geven in je theater, een interactieve installatie maken voor je festival, portretten maken op je receptie, feest of bruiloft of een workshop creatief denken geven in je organisatie of bedrijf.

Als concept-denker of om-denker lever ik graag een waardevolle bijdrage aan grote onderwerpen als onderwijshervorming of vernieuwing in de kunsten.

Mijn vrije werk (keramiek, tekeningen, schrijfsels, zeefdrukken) is op aanvraag te koop en regelmatig op diverse plaatsen te zien.

foto: Rene Castelijn

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!