Creatief denken

Creatief denken

Lezing, performance, workshop

Kijk jij naar wat je ziet of vorm je jezelf een beeld met wat je denkt te zien? Leer kijken zonder bril, leer denken met je handen. Maak kennis met de basis van creatief denken en pas dit toe op elke vraag uit elke sector. Ik neem je mee naar de basis van waarneming, van hieruit komen de antwoorden als vanzelf.

In 10 jaar docentschap aan de Design Academy Eindhoven heb ik een methodiek in creatief denken ontwikkeld. Misschien kan ik bij jou, of je werknemers, de vaardigheid creatief denken introduceren en je inspireren om op een creatieve manier tot oplossingen te komen.

Mail of bel gerust voor informatie over deze lezing binnen jou organisatie. Want, Een goed begin is veel werk.

 

06-24250962 of post@ikbenchantalvanheeswijk.nl

Zij vonden het:

‘Chantal gooit haar luisteraars het diepe in. Precies dat wat ze met haar lezing wil vertellen laat ze haar luisteraars vanaf het eerste moment ervaren: wees in het nu en beweeg je in het heden. Niet in de toekomst of het verleden. De mens is geconditioneerd vooraf te weten wat er gaat gebeuren. Die behoefte wordt op geen moment bevredigd. Telkens wanneer je vat lijkt te krijgen op Chantal’s ideeen borrelen er nieuwe vragen en gedachten op.’

Maarten Bakker, artistiek leider, Studio De Bakkerij Rotterdam

Studio De Bakkerij

In november 2014 hield ik mijn lezing/workshop in Studio De Bakkerij in Rotterdam. De zaal zat vol, het publiek was enthousiast. Lees hieronder en linksboven wat Maarten Bakker er van vond.

‘Chantal daagt haar luisteraar uit zelfstandig te denken en te oordelen. De lezing van Chantal verwart, geeft inzicht en is een ware verademing voor luisteraars die zoeken naar een verhaal met een open vizier.’ – Maarten Bakker, artistiek leider, Studio De Bakkerij

Gemeente Breda

Januari 2015 hield ik mijn lezing/performance Creatief Denken voor 50 werknemers van de Gemeente Breda, afgelopen week. Mijn collega Raph De Haas begeleidde gelijktijdig de workshop Creatief Doen. Na een uur wisselden de twee groepen om. Met een frisse blik gaan de werknemers komende weken weer aan de slag!

Wilhelmina Kinderziekenhuis

Januari 2016 hield ik mijn lezing/workshop op de beleidsdag van het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Het doel: out of the box leren denken. Na afloop ging men in groepjes zelf aan de slag door actuele onderwerpen van het dagelijkse werk met een nieuwe blik te bekijken. Dat leverde soms verrassende inzichten op!


Video:

Creatief Denken Lezing, workshop, performance in Studio De Bakkerij te Rotterdam

Gefilmd door: Rolf Versteegh
Compilatie: Chantal van Heeswijk
Datum: 15 november 2014

De volledige opname is op aanvraag beschikbaar.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!