Expand your brain

Expand your brain

Sessies voor organisaties en bedrijven

Zijn je team & jij benieuwd hoe je meer uit jezelf kunt halen? Hoe je uitdagingen en obstakels anders aan kunt pakken? Hoe je kwaliteiten aanspreekt waarvan je niet wist dat je ze hebt? Wil je weten hoe je creatiever kunt denken en meer uit je rechterhersenhelft kunt halen?

Boek de Expand your brain sessies!
2 sessies van 2 uur, voor 6 – 12 personen, kosten €1.450 (inclusief boek Expand your brain)


In 10 jaar docentschap aan de Design Academy Eindhoven heb ik een
methodiek in creatief denken ontwikkeld. Misschien kan ik bij jou, of je werknemers, de vaardigheid creatief denken introduceren en je inspireren om op een creatieve manier tot oplossingen te komen.

Mail of bel gerust voor sessies op maat. Want, Een goed begin is veel werk.

 

06-24250962 of post@ikbenchantalvanheeswijk.nl

Zij vonden het:

‘Chantal gooit haar luisteraars in het diepe, op een prettige manier. Precies dat wat ze met haar sessie wil vertellen laat ze haar luisteraars vanaf het eerste moment ervaren: wees in het nu en beweeg je in het heden. Spreek kwaliteiten aan waarvan je nog niet wist dat je ze had. Durf dingen anders te doen. Telkens wanneer je vat lijkt te krijgen op Chantal’s ideeen borrelen er nieuwe vragen en gedachten op. En dat is precies de bedoeling.’

Maarten Bakker, artistiek leider, Studio De Bakkerij Rotterdam

Docentendag
Albeda College

Voorjaar 2023 deed ik een Expand your brain sessie op de SS Rotterdam voor docenten van het Albeda College. Aan bod kwamen onder andere: het belang van spelen, zijpaden nemen, tot beslissingen komen, elkaar’s kwaliteiten aanspreken, vragen stellen, etc. Er werd enthousiast meegedaan.

Video:

Creatief Denken in Studio De Bakkerij te Rotterdam

Gefilmd door: Rolf Versteegh
Compilatie: Chantal van Heeswijk

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!