Artist in company

Een frisse blik op je bedrijf

Artist in company

Artist in residence is al jaren een beproeft concept; een kunstenaar verblijft voor een bepaalde tijd in een voor hem of haar nieuwe, inspirerende omgeving, om zo tot nieuwe ideeën en nieuw werk te komen. Ik voeg daar nu Artist in company aan toe: een inspirator die zich op de werkvloer van een bedrijf of instelling begeeft en een andere blik werpt op de dagelijkse werkprocessen.

Je zou het een APK voor het bedrijf kunnen noemen: De kunstenaar biedt reflectie en innovatie binnen een organisatie. Hoe staan we ervoor? Waar zijn we goed in? Wat speelt er onder de oppervlakte? Waarin kunnen we nog groeien? Dit kan uiteenlopende uitingen opleveren, van visueel tot auditief, van inzicht tot uitzicht. Bezoekers of personeel kunnen over de schouder meekijken, zich laten inspireren of vragen stellen. En zich inlaten met de niet-lineaire bewegingen die een kunstenaar doorgaans maakt.


Mail of bel gerust voor informatie over Artist in company als je geinteresseerd bent in een kunstenaar binnen jouw organisatie of bedrijf
.

 

06-24250962 of post@ikbenchantalvanheeswijk.nl

Noem het verandermanagement,
om-denken of innovatie;
een inspirator in huis
is even nuttig als een boekhouder!

.

.

.


Een kunstenaar in je bedrijf, die met een out-of-the-box bril naar de bedrijfs-processen kijkt en hierop reageert.

Inspiratie, innovatie en om-denken voor het bedrijf, voor de kunstenaar een plek voor het uitvoeren van zijn vak: zichtbaar maken, inspireren en aanjagen. Een win-win situatie.

Ik zoek een bedrijf of instelling die het aandurft: een pilot van 3 maanden in 2020! 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!