Visualisaties

Visualisaties

Visualisaties 

Mensen – luisteraars, publiek, leerlingen, gasten – zijn visueel ingesteld. Een boodschap zonder beeld beklijft minder goed dan één met beeld; een verhaal wint aan kracht met beeld. Ook het toevoegen van humor doet soms wonderen.

Onder de naam Visualisaties bied ik ‘verbeelding’ bij een seminar, conferentie, studiedag, presentatie of lezing. Ik kan vooraf illustraties, beeld of film bij een speech of presentatie maken, maar ook live reageren op het verhaal (zoals het verbeelden van een interview ter plekke, waarbij je via camera en beamer mijn hand ziet tekenen).

Na afloop van de conferentie (lezing, seminar, etc.) kunnen de illustraties worden opgenomen in het conferentie verslag of anderszins. Ook andere tastbare vormen zijn denkbaar: van hand-out tot ansichtkaart of boekomslag (of de omslag van het conferentie-rapport).

Je kunt bij mij ook een speech bestellen: je zegt mij waar het over moet gaan en wat er zou moeten beklijven en ik ga met woord en beeld aan de slag.

 

Wil je ook visualisaties bij je conferentie of sprekers?
Bel of mail mij!
06-24250962 of post@ikbenchantalvanheeswijk.nl

 

Het tintelt de hele week na, steeds weer moet ik glimlachen als ik er aan terug denk. En dan kwamen deze week ook nog de prenten. Genieten!’

‘Chantal kijkt met veel helderheid naar het leven en weet dat trefzeker te beschrijven, te tekenen en te bezingen.’ 

Frans Baar, Leerhuizen Palliatieve Zorg

Portretten

Wat ook kan, en dat is geschikt als randprogramma, is het portretteren van de sprekers of gasten. Ik maak dan foto’s en bewerk deze ter plekke met tekst en beeld, aansluitend op de visie van de persoon of de missie van het bedrijf.

Foto’s: presentatie nieuwe plannen Schipper Bosch, Amersfoort, december 2013. Ik maakte er live tekeningen en bewerkingen op bestaande foto’s. De beelden werden direct na de presentatie toegevoegd aan een publicatie die het publiek mee mocht nemen. Het omslag van deze publicatie was door mij ontworpen en ter plekke handgestempeld.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!