25 jaar Schipper Bosch

25 jaar Schipper Bosch

25 jaar Schipper Bosch

Schipper Bosch uit Amersfoort bestaat 25 jaar en dat werd gevierd met een groots feest in juni 2015. Ik brainstormde mee over de ontvangst en maakte een toegangspoort tot de feestlocatie met Een goed begin is veel werk. Slingerend aan een touw over een bak water betraden de gasten het feest.

Daarna wezen een afstandbestuurbare auto met bordje ‘volg mij’ en mijn immer goedgehumeurde assistent Franklin de gasten de weg.

Vervolgens kregen ze een persoonlijke broche waarvan wij er op het atelier meer dan 600 (!) maakten. Ik maakte een schrijfsel voor de speech van de directeur, ik portretteerde de gasten op de Wie-je-bent wijze … En er was nog veel meer te doen en te zien, o.a. een optreden van Spinvis. Kortom: het was een goed feest!

Entree & routing

Slingerend aan een touw kwam men de feestlocatie binnen. Een afstandbestuurbare auto, bestuurd door Franklin, wees binnen de weg.

Foto’s: Schipper Bosch, Amersfoort

Wie je bent

Gedurende de dag konden de gasten zich laten portretteren in mijn Wie-je-bent-studio; waar ze gefotografeerd werden door Tessa. Daarna printten we de foto’s uit en bewerkte ik ze met schaar, lijm, krijt, stiften en verf.

Foto’s: Schipper Bosch, Amersfoort

Hospitality

Alle gasten kregen een feestelijke, persoonlijke broche, waarvan wij er in het atelier voorafgaand aan het feest, 600 maakten.

Foto dienblad met broches: Schipper Bosch, Amersfoort

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!