Workshops

Teken- en schrijf workshops

Teken- en schrijf workshops: woord & beeld

Ik schrijf, wij schrijven, wie schrijft er mee? Over de bomen of konijnen, over de liefde of de gordijnen. Met kussen uit de zee, tot over een week of twee …

Op verzoek geef ik workshops. Aan kinderen op scholen, BSO’s, bibliotheken, festivals en musea. Of aan volwassenen, een afdeling van een ziekenhuis, architectenbureau, een zangkoor of .. zeg jij het maar. Mijn teken- en schrijf workshops zijn voor iedereen tussen de 8 en 88.

Ik stem de inhoud af op jouw wensen. Wil je eens op een andere manier naar taal kijken? Of zomaar spelenderwijs woorden maken? Met of zonder thema. Eventueel met spel-elementen. Zelf korte teksten schrijven? Iets maken voor de open dag? Herinneringen opschrijven voor die collega die weggaat?

Raak geïnspireerd en speel samen met mij met letters, tekst en beeld!

 

06-24250962 of post@ikbenchantalvanheeswijk.nl

Ik gaf onder andere workshops bij Villa Zebra, De Boekenberg, Bibliotheek Rotterdam, TENT, basisscholen De Lis, De Plataan, De Fontein, Pierre Bayle en de Imeldaschool, De Montessori Mavo, Het Herbert Vissers College, de Theater Havo, de Breitner Academie, Hogeschool Leiden, Hogeschool Rotterdam, het Wired Festival, ‘Ook van jou’ festival, Duizel in het Park, Theater de twee hondjes, etc.

Foto’s TENT, hierboven en rechts: Paul de Neef

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!