Wat je zegt

Wat je zegt

Wat je zegt

Onder de naam Wat je zegt maak ik portretten van sprekers of deelnemers aan een workshop, seminar of team-bijeenkomst. Ik maak foto’s en bewerk deze met tekst en beeld, aansluitend op de mening (visie, missie) van de betreffende persoon. Geschikt voor een teambuildingsdag of ‘hei-dagen’ waarbij wordt gebrainstormd over de toekomst of over visie, doelen en missie.

Bij een seminar, conferentie of studiedag kan ik ook een andere visualisatie verzorgen; terwijl een spreker praat teken ik gelijktijdig illustraties bij het verhaal, zichtbaar via de camera en beamer; je ziet mijn hand tekenen. Natuurlijk weet ik van tevoren waar de dag of de keynote over gaat. Na afloop kunnen de illustraties eventueel worden opgenomen in het conferentie verslag.

 

Wil je ook een Wat je zegt op je evenement? Bel of mail mij! 06-24250962 of post@ikbenchantalvanheeswijk.nl

Zij vonden het:

‘Steeds weer moet ik glimlachen als ik er aan terug denk. En dan kwamen deze week ook nog de prenten. Genieten!’

Frans Baar, Leerhuizen Palliatieve Zorg

 

Visualisaties

In 2013 deed ik voor Schipper Bosch, een Amersfoortse Vastgoed ondernemer, een visualisatie-performance bij De Nieuwe Stad, deze herrees op de plek van de oude Prodent-fabriek in Amersfoort.

Bij de presentatie van de nieuwe plannen, en tevens de introductie van de nieuwe projectleider, verzorgde ik een attractieve visuele presentatie; ik maakte live tekeningen en bewerkingen op al bestaande foto’s. De beelden werden direct na de presentatie toegevoegd aan een publicatie die het publiek mee mocht nemen. Het omslag van deze publicatie was door mij ontworpen en ter plekke handgestempeld.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!